Contact

Până la ce data mă pot înscrie?

Înscrierile online se pot face până joi, 16 aprilie, ora 12:00.

Mă pot înscrie la fața locului?

Înscrieri la fața locului se fac doar în cazul în care anunțăm numere de concurs disponibile, pe canalele de social media, după închiderea înscrierilor online.

Pot anula înscrierea?

Înscrierea se poate anula doar în cazul în care aveți o problemă de sănătate ce poate fi dovedită printr-un act medical. În acest sens trebuie să atașați acest document (adeverință/raport medical, etc) într-un email prin care să solicitați anularea la adresa info@maratonulvinului.ro, specificând numele, cursa și detaliile contului bancar în care doriți să vă fie restituita contravaloarea taxei de înscriere.

Pot transfera înscrierea către o altă persoană?

Puteți transfera înscrierea în orice moment până la data de 12 aprilie, ora 12:00.

  • Procedura de transfer:
  • Persoana către care doriți să transferați trebuie să se înscrie pe site (fără a efectua plata în cazul în care dvs. ați achitat taxa de înscriere)
  • Dați un e-mail catre info@maratonulvinului.ro menționând fapul că optați pentru transfer și numele persoanei către care doriți să transferați.

Mă pot transfera de la o cursă la alta?

Puteți să vă schimbați de la o cursă la altă până la data de 1 Aprilie, printr-un email la info@maratonulvinului.ro.

Kitul de concurs poate fi ridicat de altcineva?

Puteți apela la o altă persoană să vă ridice pachetul de concurs cât timp aceasta are o copie a actului dvs de identitate sau a licenței FRC.

Trebuie să mă înscriu la tura Family?

Nu este necesar să faceți înscrierea pentru tura Family. Vă puteți prezența direct la start având bicicletele verificate în prealabil. Casca face parte din echipamentul obligatoriu.

Am plătit. De ce nu apar validat?

Tabelul cu înscriși se updatează între 1 și 24h. În cazul în care a trecut mai mult de o zi lucrătoare și nu apăreti pe lista cu concurenți, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la adresa info@maratonulvinului.ro.

Dacă înscrierea a fost facută într-o zi de vineri, weekend sau înainte e o sărbătoare legală, vă rugăm să așteptați pană în următoarea zi lucrătoare pentru a verifica lista.

Cum se face cronometrarea?

Cronometrarea se face cu chip electronic pentru cursele de 31 și 51 km pentru toți participanții, iar pentru tura de 18km doar pentru copiii între 13 – 18 ani. Celelalte curse nu se cronometrează.

Există un set de reguli sau un echipament obligatoriu?

Da, există un set de reguli ce trebuie respectat de toți participanții, un echipament obligatoriu, și un echipament recomandat, acestea fiind aplicabile și în funcție de cursă. Pentru detalii, vă rugăm să consultați regulamentul competiției.

Nerespectarea oricărei reguli atrage descalificarea.

Pot însoți copilul/copii pe tura de 4 km?

Nu vă este permis să însoțiți copilul/copiii pe tura de 4 km, dar alături de ei vor fi voluntari din echipa MARVIN care vor parcuge cu aceștia întreg traseul.

Feedback, întrebări? Scrie-ne la următoarele adrese:

Sponsori

Parteneri

Organizator