<

MARVIN 2022

Ajuns la ediţia aniversara de 10 ani, Maratonul Vinului este primul concurs Mountain Bike cu scop caritabil din Romania. In acest an MARVIN va avea loc Sambata 14 Mai 2022 în localitatea Urlaţi din judeţul Prahova, printre dealurile, podgoriile şi cramele din zonă. Startul se va da la ora 9.00 AM pentru copii si la ora 11.00 AM pentru cei mari.

Pe lângă cele două trasee clasice de 31km şi 51km, reactivate după mai mulți ani de absență, participanţii pot opta şi tura de 18km, dar de această data cronometrată, recomandată cicliştilor mai puţin experimentaţi.

În premieră, participanții din cadrul companiilor vor putea participa pe traseul de 31 de km în echipe de câte 4 (cu cel puțin o fată), iar acest traseu de 31 km va găzdui și o competiție pentru eBike!

Primii 450 de participanți înscriși și validați până la data de 15 Aprilie vor primi în kit-ul de participare tricoul tehnic de ciclism oferit de BikeXpert!

Si anul acesta copiii vor avea traseelor lor. Copiii mici vor participa pe un traseu de cca. 4 km, special amenajat în împrejurimile orasului Urlaţi şi prin gradina conacului Bellu, în timp ce copiii mari și cadeții vor putea lua startul pe tura de 18 km.

Ciclismul este un sport pentru toată familia, aşadar și anul acesta va exista plimbarea Family de 10 km, fără taxă de participare, accesibil tuturor: copiilor, părinţilor sau bunicilor.

Încă din primul an, Maratonul Vinului a dorit să îmbine promovarea ciclismului ca stil de viaţă sănătos şi ecologic cu acţiunea caritabilă, donând o parte din încasările obţinute în urma evenimentului, Fundatiei Bucuria Ajutorului din Urlati.

Sponsori

Organizator

Parteneri